Článek o losovací schůzi

16.09.2007, Praha Strahov

Po odezvádní soupisek (to je OK - resp. nikdo nic neřikal a mám to v pohodě podepsané) nejprve proběhla ostrá výměna názorů ohledně odvolání Kladna a pak došlo na hlasování - anketu mezi zástupci týmů KP - jaké chtějí rozdělení:

17 pro nové rozdělení (prosazuje STK)
6 pro staré rozdělení (prosazuje VV)
Kostelec se zdržel

Hlasoval jsem pro nové, neboť si myslím, že je pro nás lepší hrát s neznámými soupeři a určitě mi dáte za pravdu, že (obzvláště v zimě) je do MB mnohem lepší doprava než do Brodců... Koukal jsem se i na tabulky vzdáleností - při novém rozdělení prý najedeme jen asi o 4 km více, takže v pohodě.

Krajský přebor byl tedy nalosován podle nového rozdělení.

Brzy vyjde předběžný zpravodaj, kde budou zveřejněny všechny nedostatky, atd. - ty je potřeba odstranit do 1.10., kdy vyjde oficiální zpravodaj.

Došla řeč i na seminář rozhodčích - prý mělo být něco v září - to se ruší! Platné termíny jsou tyto: 6.10. pro rozhodčí 1. tř. a 13.10. pro rozhodčí 2. a 3. tř. (asi v 10:00) - oboje na Strahově. Podrobnosti prý budou na www.chess.cz

 

(číslo losu - tým)

Krajský přebor A

1 Český Brod A
2 Bakov A
3 Sokol Energie Mladá Boleslav B
4 Lysá C
5 Kolín B
6 Neratovice B
7 Kostelec A
8 Poděbrady A
9 Sendražice A
10 Lysá D
11 Nymburk A
12 Autoškoda Mladá Boleslav A

 

Regionální přebor C

1 Nymburk B
2 Sokol Mladá Boleslav C
3 Bakov B
4 Autoškoda Mladá Boleslav B
5 Pečky A
6 Kostelec B
7 Brandýs A
8 Český Brod B
9 Benátky A
10 Autoškoda Mladá Boleslav C
11 Čelakovice A
12 Dobrovice A

 

Regionální soutěž D

1 Kostelec C
2 Čáslav A
3 DDM Kolín
4 DDM Nymburk A
5 Pečky D
6 Říčany G (? - ty se prý nalosovaly do RSE, kde prý bude 12 týmů. Když se na to přišlo, byl už Říha pryč - jel dříve. Takže asi tu bude jen 10 týmů - je to nejisté)
7 Český Brod C (zde jsem po telefonické domluvě s p. Koudelkou zažádal o protičíslo (na áčko) a bylo mi vyhověno. Takže áčko a céčko se budou v domácích zápasech střídat - ke kolizi (hraní obou mužstev doma naráz) tedy nedojde)
8 Pečky C
9 Sendražice C
10 Lysá F
11 Pečky E

Jan Fiala

 

ŠK Český Brod